Happy Birthday Anin!



I'd like to wish a very Happy 3rd Birthday to my 3rd princess...Yasmin Liyana a.k.a Anin.

Hehehe...Anin ni dah tak sabar nak besar...sibuk nak pegi skolah pastu kalau orang tanya omo dia berapa...suka suki je jawab 5 tahun la...6 tahun la.
Kalau kakak2 dia wat keje rumah yang cikgu bagi..dia pon sibuuuuuuuk gak nak wat keje rumah.....cikgu kasi katanyer.....buku2 Sophea masa Tahun 1 dulu...pass kat dia lah.....suka la dia dok warna2.....nanti dia dok kata la...." ni...Anin nak wat keje rumah ni Mak..." iyer la Nin....

Tadi pon masa aku dok wat cupcakes utk Sophea n Laila bawak pegi skolah untuk bagi kat cikgu2 diaorang...Anin pon sibuk jugak nak bagi cupcakes untuk cikgu dia...sape la cikgu dia tu?

"Anin nak bagi sape cupcakes ni ?"
.....
" Cikgu Ayah Mokhsin..."


hehehe....nasib baik ayah Cikgu....kira cikgu Anin la tu.....haa..lagi satu..kalau orang tanya dia...ayah ngajar skolah aper.....tak larat dah nak betulkan ...asik dok sebut Sekolah Bengkok la sampai sudah....hahahaha...sabor jelah....bukan Bengkok la Nin...Bingkor......nanti kang dia sebut....Bengkok jugak....hadoi...bengkok pon bengkok laaa....



I had Yasmin when I was 29....omo 29 dah ada anak 3.....masa pregnen kan dia aku memang fit..tapi sakit2 pinggang tu ada la..cumer memang rasa fit lah.....tader la kata rasa lemau....lesu...walaupun when I was 7 months pregnant aku jatuh kat bilik air....sib baik tak apa2...hehehe.....nak bersalin kan dia pon kira mudah la jugak...just dua kali push and tader koyak2...hehehe......full story pasal aku bersalin kat yasmin ada kat sini

By the way...bagi pihak Anin....Anin nak ucapkan tima kasih pada mereka2 yang wish besday kat Anin...kat Facebook mak...(Anin tahu la Anin ni glemer....hahaha) and jugak pada Che Jie ,Nenek and Atuk yang hantar SMS......nenek pon dah pandai SMS tau...hehehe

SMS from Nenek & Atok : "Selamat Hari lahir untuk Yasmin, Dr. nenek dan Atuk :P "

SMS from Che Jie : "Happy b'day anin! ..blk la cpt, muaz nak tgk gg taring anin ni... :) "


Ok la Anin...Mak doakan semoga Anin akan jadi anak yang solehah...Mak doa sokmo untuk Anin...Anin jangan la buli Angah lagi yer...sian Angah....and Anin kena jaga Aina baik2...sebab Aina adik Anin....okay..ha..lagi satu Anin kena rajin2 gosok gigi taring Anin yang besar tu yer....hehehe....ok...Mak Sayang Anin yer......?

Comments

Hepi Besday to Anin... takpe ker auntie x ckp belated? alaa... lewat sehari jer, kan? (cover..cover..)

Comel ler Yasmin nie... Janna, awat pangey Anin? Yasmin kan cantek!

psstt: dah dekat ngan BDay auntie taw! kita serasi....
Hepi belated besday Anin. Mwah..mwah mwah fm Auntie Riko.

Janna..nama Anin nie mmg dia ker yg gelarkan diri dia? cz cam Alisa mmg suka panggey dia Cha instead of Alisa.

Aku pun setuju samer Nur..nama Yasmin mmg sedap di sebut.
Adrina Adi said…
happy birthday darling.. moga panjang umur & murah rezeki.
iena hamdi said…
happy birthday darling.. sorry yer antie iena lewat wish.. bz sikit la yang... hehhehe

moga anin membersar jadi anak yg soleh yer...
tima kasih auntie Nur...auntie nurul....mak long Ed and auntie Iena for the Wish..

Nur n Nurul, dulu2...masa Yasmin kecik2 and baru2 pandai cakap...dia tokleh nak sebut nama dia dgn betul..bila suh sebut Yasmin jadik Anin....maka..lekat la sampai sekarang..hehehe....
aina said…
Happy Belated 3rd Beday untuk Yasmin yang comel..

Semoga Anin besar nanti jadi anak solehah ... mak cik teringin nak dapat anak pompuan cumel macam yasmin tapi belom ade rezeki la.. yg ni pom Insya Allah boy lagi.. hihi
ise3339 said…
This comment has been removed by the author.
ise3339 said…
anin, sori la streamyx che't ade mslh, dh siap gi potong pom.mrajuk doh dgn streamyx..nk gi beli broadband puloks.. Anyway..Selamat HAri Lahir utk anin cayang.. nnti che t gi Keningau lagi bleh beli present utk anin..
halen said…
hapy belated bzday anin.. mak & ayah bg hadiah apa thn ni??
aina: tq acik aina...insyaAllah..ada rejeki..dpt la baby girl nanti..

che tie:wohoho...ngaju nga streamyx deh...streamyx dumoh ni pom cam harem gok....mengong2 sokmo...present? waaaa...suker3 ...ehh..mak plok yg lebih..

halen: tima kasih acik halen...hadiah? mak bagi hadiah kek jer...hehehe

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!