Posts

Showing posts from August, 2014

Putera Yang Dinanti

Image
Umar. Birthday.

Dari sehari ke sehari cuba nak update tapi asyik tak jadi je. Hehe...insyaAllah kali ni jadi lah .

Alhamdulillah, pada 19 July yang lepas , jam 5.42 petang  bertempat di Dewan Bersalin, Hospital Keningau we have welcomed a new member of the family, a baby boy who decided to come out 2 weeks earlier  !

Syukurlah the delivery was smooth dan tak ada banyak masalah. Cuma sakit je lah. Ahaha! Yelaa...mana ada beranak tak sakit. Ada ke ? Hehehe.

My kids yang sebelum ni 4 orang tak pernah bersalin awal sampai 2 minggu . Semua nya keluar dekat2 dengan EDD. Sophea dan Nana keluar awal sehari ....Angah plak lewat 2 hari....Yasmin plak sakit on the EDD...tapi sbb dia lahir kol 1.40 pagi maka tarikhnya jadi lewat sehari lah. Jadi bila pregnant kali ni saya pon dok berangan la jugak yang baby akan keluar  lebih kurang macam2 kakak2 nya jugak. Berangan dapat puasa penuh macam2 pengalaman pregnant sebelum2 ni...dan berharap supaya baby keluar selepas raya  agar dapat la saya beraya sa…

Salam Lebaran 1435H/2014M

Image
Assalamualaikum w.b.t

Rasanya belum terlewat untuk saya ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maad Zahir dan Batin  untuk semua. Tahun ni kami beraya di Keningau (lagi). Apa boleh buat....cuti pon seminggu je. Lagi pon nanti bulan 9 kami nak balik juga sebab my youngest sister nak kawin. Lain la kalau ada yang sudi nak sponsor tiket flight kami anak beranak. Hahaha...! Mau ada yang tercekik lemang nanti kang kalau dengar suh sponsor. Kan ? Kan ?