Posts

Showing posts from April, 2016

Aileen Diyana, the lucky no. 6!

Image
Alahai, dah 2 bulan lebih baru la mak nak document pasal kelahiran cahayamata mak dan ayah yang ke - 6...sori ye Aileen sayang...bukan mak lupa...bukan mak pilih kasih, tapi tahu2 sajalah..zaman sekarang ni orang lebih gemar rakamkan apa2 berita gembira mahu pun berita sedih di Facebook. Tapi, sebab mak sayangkan blog ni....and I'd rather keep this blog than my Facebook account, so mak tetap akan buat satu entry khas untuk setiap anak Mak. Lagipon blog Mak ni dah berusia lebih dari 10 tahun! Dari ada anak 2 sampai mak ada anak 6!

So...beginilah...pada 11 Februari 2016 baru2 ni Mak telah selamat melahirkan zuriat Mak yang ke-6 di Hospital Keningau yang kami namakan AILEEN DIYANA.
Mak mengaku it was an unplanned pregnancy (macam mak pregnant kan Kak Nana dulu jugak), sebab when i realized that you were inside my womb you were already 20 weeks old. Dah gerak2 pon. Hehe. Walaupun tak rancang tapi mak dan Ayah tetap happy sebab Allah's plan is always the best.

Aileen was delivered…