Posts

Showing posts from February, 2006

*numb*

Numb.......

how i wish i could be numb....

won't feel a thing....

won't hurt a bit.....

Lamer dah tak update?

Image
Makcik Sophea...hihiiihihi......




Hai....macam dah lamer tak update blog yer....ntah..lately nih tak der idea sangat. Tapi tak per la...aku tulis jelah setakat yg boleh.

Hari ni aku buat aper yer..? Hari ni aku relaks la sikit tak macam mingu lepas...sibuk...masak untuk Kak Min..untuk UstazFuad belakang umah nie...pastu hari Jumaat lak gentel karipap 120 biji sebab Anis tempah.....sampai lembik jari aku...hehehe. pastu hari Sabtu pun ada lagi orang tempah karipap...pahtu Anis dengar aku buat jugak frozen karipap dia pon nak jugak.......adui....pastu aku relaks la sikit. Actually ada lagi satu akak ni dah tempah karipap gak...160 biji. Hehehe.....tapi tu la....dia tak cakap nak amik bila.....yang tu aku kena buat gak...tgk la esok ker......kentang dah ada...tapi rasanyer nak kena tambah lagi tu nak buat inti....

Sejak join BDN nih aku dapat ramai kawan baru...sonot sangat. Walaupun tak pernah bersua muka..tapi tu la ......aku suker......bulih tukar2 pendapat...tukar2 cerita dan pengalaman.…

Bunsit Oh! Bunsit

Image
Semalam petang kitaorang pegi Bunsit....konon nak picnic la....ala....picnic simple2 jerk. Sophea and Laila tak mandi pon sebab tak bawak baju. Memang aku malas nak bawak baju spare pon sebab pegi pon dah petang.....kalu mandi kang lambat plak balik. Last2 cuimer main2 rendam2 kaki jerk. Tak tahu nak bawak Siti gi maner..tu yang bawak gi Bunsit tuh. Jadilah....ad la bawak bekal2 makan sikit2...Kek Coklat yang siti buat ..air Laici..tu jela.....

Masa pegi tu aku tengok ramai yang dok mandi2 manda.....bukan takat mandi manda suka2....tapi memang mandi sungguh 2 la....siap sabun ,syampu lagi......yang basuh baju jerk tak der. Tak tahu la kalu aku tak nampak. Aku agak kat rumah diaorang tak der air kot.....sebab sampai sumer anak beranak mandi kat situ....bukan berkelah lagi dah kalu macam tue. Kat rumah aku pon tadi ada air tapi slow jerk.....alih2 balik umah bila aku bukak paip...tak der air kuar......setitik pon tadak....!
Patut la siaorang sumer beriya2 mandi kat sungai.....agak2 bila…