Posts

Showing posts from November, 2009

some people

Some people they just don't understand and some won't take No as an answer. Tolong salah, tak tolong salah.....ntah la. Payah kan?

Am I cruel for saying NO? Or am I selfish?

Susah betul. Sometimes people tend to take advantage of my condition and situation. I have my stuff too...things to do and things to be done.

Apa la aku merepek neh...I guess I can't think straight .....after being awake for almost 24 hoursand none stop chores. Duhh...I need to rest.

apa yer?

Last 3rd Nov was my Ayang's birthday and I baked him a Sponge cheese cake sebab dia suka sangat kek tu....and yer la...saya pon sker jugak heheeh....



Ish, nak update blog ni bukan leh paksa2 kan ? Misti nak kena ada feeling and mood dia jugak kan baru ler leh taip ayat2 yg best2 skit....ayat2 yang merapu2 ker...hahaha....ish. Bila la boleh nak online secara proper......tak per la, sabar la dulu, huhuhu.....

err..gamabr lenkali la saya upload yer....

Blur

Yup, macam blur2 je bila dapat online and dapat ngadap laptop. Rasa macam nak update blog tapi blur and sampai tak tahu nak tulis apa.

Punyer lama tak online rasa semacam jer....nasib baik password ingat lagik. Apa nak citer yer? Well, pasal anak2....diaorang semua dah habis periksa....dah dapat gak result untuk certain2 paper...boleh la...dua2 Angah and Kakak still doing well...setakat ni lah....skang ni pon skolah diaorang sibuk ngan sukan pulak.....tapi budak2 ni tak terlibat pon. Setakat jadi tukang sorak...tak payah la pegi kompleks sukan tu...hehehe...

Lagi....owh...tiket nak balik kampung kami dah confirm. We'll be flying back to KL this 25/11. Hmm...tak lama dah tu...anak2 la yang paling excited dok menghitung hari tiap2 hari. While me...still bz dok memenuhi orders. Kami balik Pulau Indah dulu...pastu on the 26th tu kami plan nak drive balik ke KB untuk sama2 sambut AidilAdha kat sana.....dok sana barang 3,4 hari pastu drive balik ke Beautiful Island balik.....nanti on th…