Posts

Showing posts from March, 2017

Be Positve.

Sekarang ni sudah pon pukul 12.30 tengah malam. Mak baru je siap cuci muka...gosok gigi yang tinggal berapa batang je lagi ni...dan juga basuh kaki...yela, orang tua tua kata nanti tak mengigau. Hehe. 
Elok je tengah landing atas katil ni mak tiba tiba rasa macam nak update blog lah. Nak cerita la sikit kejadian tadi. 
Bukan kejadian teruk sangat pon tapi ia cukup membuatkan mak rasa sedih sangat. Rasa putus semangat sangat dan rasa kecewa nya alahai. 
Tadi siang mak dah open order untuk brownies. Alhamdulillah.....ramai yang nak order. Jadi petangnya lepas solat Asar mak pon pergilah ke pekan nak beli bahan bahan untuk buat brownies ni lah. Dah cukup semua mak pon balik. 
Dah memang jadi tabiat Mak kalau nak buat kerja malam malam mak lebih gemar buat bila Umar dengan Aileen dah tidur. Bukan apa..aman sikit nak buat kerja. Jadi bila kedua dua nya dah selamat ke alam mimpi mak pon nak la start enjin. Siapkan bahan2 semua...cuci telur siap siap. Lepas tu mak pon ambil la pack coklat ma…