Posts

Showing posts from March, 2006

More Photos

Image
Sophea's



Laila's



Nuttella time!


Laila and Kakak Dihah



With Bibik Paridah and A'an (Sophea takmo amik gambar...)

Arrrrrrrgghhh! Letih nyer.....

Image
Hari ni aku rasa letih sungguh. Nak kata banyak sangat buat kerje tak jugak...rasa macam biasa jer....cumer hari ni bangun awal sikit.....buat breakfast.....(aku sorang jer yg makan pon,hihihihi), pastu nak kata kemas2 rumah tak jugak.....cumer hari Isnin hari aku iron baju Ayang aku and anak2 untuk seminggu, so mungkin jugak sebab berdiri lamer tu yang buat aku cepat penat,sakit kaki and pinggang. Pastu sidai baju lak....tak der la aku angkat bakul baju tu,aku seret jerk...but memang rasa letih sungguh. Ingat lepas Sophea dah gi skolah bulih la aku landing....cewah,lupa pulak lauk pauk kat dalam sink tu belum di bersih and di simpan....so masuk la dapur balik...settle kan sumer tu baru lah bulih online kejap.....kejap jer sbb aku rasa cam dah tak tahan sangat dah pinggang aku nih...

" Ala...jom kita golek2 nak tak ?".....aku ajak ler Laila golek samer2. Dia pon aper lagi siap amik toto nak bentang.....terkial2 jugak dia....."Mak...tolong la Ala pasang tilam nie....&quo…

Adeh.....sakit nyer....!

Hehehe......dah lamer yer tak update? Hari ni aku baru ada idea so barulah tergerak nak update. Actually....tadi tgh hari masa aku nak masuk bilik air nak amik wudhu' aku terjatuh......slipped! Adui...sakit sungguh.....nasib baik aku sempat gune Hikmat Tongkat Tangan SAkti so sempatlah aku tahan ngan tangan dulu ...kalu tak memang sah2 la ponggong aku akan terhempas dengan kuat la. Aku ni lah dah tengah sarat pregnant 7 bulan....adei.....nasib baik tak der aper2. Aku belek2 gak kat tempat2 yg sepatutnyer and nampak macam tak der aper2. Actually punggung aku memang terhempas gak tapi tak la kuat sangat.....slow jer....dalam dok rasa okay2 tu aku risau gak sebenar nyer......yerlah kan......ingat nak gi klinik ker.....scan ker aper ker....tengok lah cemaner.

Tadi masa mula2 jatuh tu tak la rasa sakit sgt...cumer tangan la rasa sakit sikit...tapi sekarang ni macam baru tersa sakit kat bahagian pinggang and punggung.......tak der aper2 kot?

Aku dah bagitahu ker that anak2 aku 2 orang tu…