Posts

Showing posts from November, 2005

Kalu nak tahu ni la name nyer Au-Au!

Image
Ini tangan laila pakai inai...tak merah lagi.




Au-au Laila lak...



Sophea dan Au-au nyer...



Rambut baru....

Hehehe...hari ni aku and hubby gi potong rambut. Nak balik kampung ni elok potong rambut siap2. Aku potong pendek. Boy cut gitu. Aku ni dari dulu lagi memang suka rambut pendek. Dari zaman sekolah2 dulu tak pernah rambut panjang.....actually pernah la gak...masa sekolah rendah dulu la. Pastu bila dah biasa rambut pendek tu dah tak boleh berambut panjang lagi dah....cepat rimas. Pastu tak lamer tu entah cemaner aku bulih bertukar angin untuk simpan rambut panjang lak......(actually ada sebab la, tapi tak yah kabor kat sinilah...segan lah pulak, biorla saper2 yg tahu jer tahu....hehehe) .Lamer gak aku simpan rambut panjang sampai rambut aku panjang dekat2 pinggang. Masa tu aku suker la tocang rambut aku....beli sepit macam2, getah rambut pun macam2. Cumer sanggul jer tak boleh sebab rambut aku ni jenis licin and nipis lak tue. Sumer member2 yg biasa tgk aku rambut pendek terkejut tengok rambut aku dah panjang. Tapi bila dah kawin aku start berambut pendek balik. Senang nak jaga, rambut …

My Ayang's birthday!

Image
Senyum la sikit Yang.....



Hehehe...lupa lak nak bagi tahu, Hari Lahir Ayang kita tahun ni jatuh on Hari Raya- 3 November,....tak sempat la nak update blog khas utk dia tepat pada hari tu 'coz Hari Raya Pertama tentulah busy skit dok layan tetamu. Mana ada masa nok online woi....tak per la. On his birthday tu I bought him a cake...tapi tak bagi hadiah pon, tak per la Yang yer....at least ada gak kek kan.....at least I ingat gak....hehehe. Ulang tahun dia yang ke-29, alahai..muda lagi katanya...diatu kalu orang tanya umor dia berapa mesti dia nak jawab 30 tahun ker gitu..malu nak jawab 29....tak per lah Yang...tahun depan Ayang boleh cakap umur Ayang 30....ok!

Anyway, Selamat Hari Lahir untuk Ayang Sayang Saya......I love you so much and I'm really proud to be your wife, you are not only my husband but you are more than that. You're my husband, my lover, and my bestfriend. I love you Sayang.......

Salam Aidilfitri

Selamat Hari Raya untuk semua. Maaflah yer....sibuk sangat beraya tak leh nak update blog. Anyway, raya tahun ni okay jer. Actually ni adalah kali ketiga kami beraya di Keningau. TAhun depan pulak nampak gaya beraya kat sini lagi juga kami memandangkan raya tahun depan jatuh sebelum cuti sekolah. Rasanya Hishamuddin takkan bagi sambung cuti lagi rasanya.

Anak2 la yang paling seronok. Sejak beli kasut raya tu tak sabar2 diaorang nak pakai. Sibuk dok tanya ....."hari ni Hari Raya ker Mak?". Hari Raya aku buat satay ayam. Kat rumah aku ni macam dah jadi tradisi kalu hari raya mesti ada stay. Sebab kat rumah my mom pun macam tu gak. Hidangan utama mesti satay. Walaupun leceh sikit nak buat tapi puas hati la bila makan....Ayang aku la yang suker sangat makan satay. Anak2 pun suker jugak. Tak makan nasi pun tak per.

Raya kat sini meriah juga, meriah dengan kawan2 lah. Cumer kalau dapat beraya dengan ibubapa , adik beradik dan saudara mara lebih seronok la. Lagipon bukan selalu dapa…