My Ayang's birthday!

Senyum la sikit Yang.....



Hehehe...lupa lak nak bagi tahu, Hari Lahir Ayang kita tahun ni jatuh on Hari Raya- 3 November,....tak sempat la nak update blog khas utk dia tepat pada hari tu 'coz Hari Raya Pertama tentulah busy skit dok layan tetamu. Mana ada masa nok online woi....tak per la. On his birthday tu I bought him a cake...tapi tak bagi hadiah pon, tak per la Yang yer....at least ada gak kek kan.....at least I ingat gak....hehehe. Ulang tahun dia yang ke-29, alahai..muda lagi katanya...diatu kalu orang tanya umor dia berapa mesti dia nak jawab 30 tahun ker gitu..malu nak jawab 29....tak per lah Yang...tahun depan Ayang boleh cakap umur Ayang 30....ok!

Anyway, Selamat Hari Lahir untuk Ayang Sayang Saya......I love you so much and I'm really proud to be your wife, you are not only my husband but you are more than that. You're my husband, my lover, and my bestfriend. I love you Sayang.......

Comments

Julia said…
No WordPress vulnerability
There is news of a worm which uses a vulnerability in the PHPXMLRPC libraries to spread a computer virus.
Find out how to buy and sell anything, like things related to georgia highway construction on interest free credit and pay back whenever you want! Exchange FREE ads on any topic, like georgia highway construction!
Virginia said…
Steve Hebert's Development Blog : remote event log reading
Here's the code for a command-line utility I've written for gathering EventLog information from remote testing/production machines on our network.
Find out how to buy and sell anything, like things related to highway construction project on interest free credit and pay back whenever you want! Exchange FREE ads on any topic, like highway construction project!

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!