Posts

Showing posts from December, 2008

.......................

Image
Actually, banyak cerita, berita dan perkara yang nak di tulis tapi entah.....tak tertulis rasanyer. Since dah lama tak dapat nak online diri ni rasa macam sangatla ketinggalan.

This Wednesday aku dah nak balik Keningau dah...suka tu..suka jugak, sebab dah agak lama tinggalkan rumah, tapi macam ada tak berapa nak suka jugak sebab tak puas jalan and shopping lagi.Hehehe.....but overall, trip balik kampung tahun ni kami dapat banyak berjalan.....walaupun sekejap2 tapi at least dapatla bawak anak2 kenal negara sendiri....we went to Terengganu, Pahang, Negeri Sembilan and Melaka....Kelantan, Selangor and KL tu tak kira la kan....thanks a lot to my sisters yang bagi pinjam keta......



Ngan Tie a.k.a Comel_80


Balik kampung kali ni jugak aku sempat jumpa my forum fren- Tie, and he husband Wan. Kami ni sama2 kenal kat forum Bincang.net (BDN) since 2005 lagi...baru ni la dapat jumpa. Pastu dapat jumpe beberapa orang lagi forummers BDN...Dieda, Huzz and Judd. Dengan another fren of mine Iena yang a…

It's not a good bye...

I"m now actually at KLIA just arrived from KB and I'm grabbing all the chance to get myself online while I have the chance.

Tomorow we'll be celebrating Eidul-Adha and my flight from KB to KL just now was only 1/4 being occupied. I guess everyone is going to Kota Bharu instead of leaving Kota Bharu...huhuhu...sedey nyer......we'll be celebrating the Eid at my hubby's kampung and this is my first time celebrating it there. I wonder how it would be.......hmm......saying good bye to my mom...my abah....my sisters.....my family....is never easy....I tried hard not burst into tears. It's okay.....we'll see each other again next year.....perhaps in May? I love all you so very much and I'm definitely are missing all of you already.Huhuhuhu....

Huhu,hehe,haha,huhu again.

Image
Huhuhu....rasa macam kejap jer masa berlalu, tak puas lagi aku dok kat kampung dah nak kena balik kampung my hubby plak. This Sunday we'll be leaving for Port Klang .....huhuhu, actually hari tu dah pegi dah pon Pulau Indah sekejap when I went to my cousin's wedding at KL..so since we were already therem we thought it would be nice if dropped by..lagipon my brother in-law pon was about to get married too.....

Sepanjang dok my kampung ni dapat la nak makan apa yg dah dok rancang2 tuh.....nasi kerabu...nasi belauk....nasi dagang besok baru dapat makan....hehehe. Shopping pon ada gak skit2....plan nak pegi Rantau Panjang with my sister Siti, tp terpaksa cancel plak...sebab Rantau Panjang banjir...ingatkan sempat la nak pegi sana.....but nampaknyer plan nak ke Rantau Panjang pada tahun ni terpaksa di tunda ke tahun depan la.........Tapi...walaupun tak dapat nak pegi ke Rantau Panjang......my mission and vision to buy periuk masak VISION, tercapai gak, ekekeke...kirim kat my sister…