Posts

Showing posts from November, 2006

Sambungan Sukaneka...

Image
At last....dapat jugak.

Sekitar Hari Sukaneka PASTI (5 November 2006)

Image
Yasmin good girl...tak nangis pon



ready to bowl..



"Blow kakak! Blow!"- mak pulak yang over, hihihi.



Hihihihihi.....!

"hmm...boleh dapat strike ke ni?"

Kisah Untuk Hari Ini

Image
Hari ni aktiviti kami sekeluarga bermula seawal 7 pagi memandangkan hari ni tadika Sophea mengadakan Hari Sukaneka. Actually semalam petang telah diadakan Majlis Penyampaian Hadiah di Perpustakaan Awam Keningau and Sophea dapat 3 hadiah. Hadiah Tempat Ke-2 untuk kelas 5 tahun, Hadiah Untuk Kehadiran Penuh bagi Pelajar Perempuan and lagi satu Cenderahati untuk semua pelajar. Untuk Hadiah tempat Kedua tu memang aku dah tahu sebab dah baca report kad sophea cumer hadiah untuk kehadiran tu la yang suspense skit pasal tak sangka plak bulih dapat sebab Sophea pun ada jugak hari2 tak pegi sekolah.....tp mungkin sebab dialah yang paling banyak hadir ke sekolah tu yang dia dapat tu. Alhamdulillah...even hari terakhir sekolah untuk Tahun 2006 ni pon Sophea masih pegi sekolah. Suka sungguh dia bila 3 kali dapat naik pentas. Aku pon tumpang gembira la.....nak2 plak Ayang aku bila orang sebut nama Sophea- Sophea Munira bt.Mokhsin.....bangga.



Sorila yer..blurr skit.....



Untuk sukaneka hari ni pula…

Happy Birthday Ayang!!

Image
Ayang memotong kek penyek...hihihi

Yesterday November 3rd was my husband's 30th birthday. He kinda excited about his birthday this time because he said that "now I can proudly say that I'm actually 30..."hehehe....punyer la bangga pasal umur dah masuk 30. Macam2. And for his birthday I baked him a cake and decorated it huduh2....hihihi...bukan aper, pasal first time cuber nak decorate kek...itula pasal.Actually I buat 2 biji..satu yang kecik and satu lagi yang besar. Yang kecik tu bulih tahan la ruper nya w/p ad comot2 skit...tp yang besar tu alahai....jadik macam kek penyek! Hahahaha...pasal aku ni la...kemain nak buat 2 layer so bila dok potong2 kek tu...sekali patah! aduhai...tu yang bila letak whipped cream tu..kek tu jadik macam menggelungsur....hehehe...so jadik la macam kek penyek......pennyek pon penyek lah...asal rasa nyer sodap!


yang ni yang lawa skit.....tapi comot



Hari ni pulak aku buat LAKSAM....hehehe...first time jugak cuber. Ntah kenapa sejak akhir2 ni a…