Posts

Showing posts from December, 2009

I'm Home

Image
I'm now at my home sweet home at Keningau. Balik kampung was blast,as usual. Masa kat kampung tak sempat pon nak update blog . Kat Pulau Indah kampung hubby tader internet access so untuk melepaskan gian berfesbuk we went to wifi hotspot a couple of times...hehehe...fesbuk punya pasal.

At Kelate plak mujurla my nephew ni ada Maxis Brokbeng so dapat la eden bertenet. But tu la...line dia kadang hijau...kadang biru....apa2 pon tengkiu Abammati...ekekeke.

Ada macam2 cerita masa balik kampung ...tp tu la..nak compile sumer in one entry alahai..macam tak best, tp nak citer satu2 rasa cam malas plak since dah lepas.

Cuma tu la...yang paling meletop and tragis sekali was when dapor my MIL meletop! Ha...tu baru betul2 meletup. Ada kebocoran gas...aduhai...kesian my MIL.masa tu dia nak wat sarapan so masa dia nak bukak api dapo tu tak dan nak pikir apa2 terus KABOOMMMM! Siyes macam bunyi bom la! Eceh, macam la penah dengar bunyi bom. But gitu la kalu nak citer..sebab memang kuat sangat bunyi …

Of Aina Rihana...

Image