Posts

Showing posts from December, 2016

Alhamdulillah.....Tahniah Kakak!

Image
Alhamdulillah...baru2 ni keputusan PT3 sudah pon keluar. Saya ni nak kata berdebar sangat nak tahu result anak sulung saya tu...tidak lah juga tapi excited juga nak tahu.

Tapi , rupa rupanya cikgu cikgu nya yang lebih teruja nak bagitahu result my daughter. Hehe.

Alhamdulillah, Sophea dapat 9A 1B. B tu subject sains. Result rasmi keluar hari Isnin tapi guru kelas kakak hari Sabtu lagi dah whatsapps saya excited nak bagitahu result. Hehe. Siap hantar gambar slip lagi. Syukur sangat dengan result kakak.




Memang betul dan mak setuju dengan kata2 berapa banyak A dalam keputusan peperiksaan bukanlah penentu kejayaan seseorang , tetapi tidak kah kita berasa bangga jika anak boleh dapat straight A dalam peperiksaan?

As a mother...i am proud of my children no matter what their results are. Banyak A...or tiada A...but when they do finish as top of their class tentu lah hati ini lebih berbunga2.

Namun, i always remind my kids....A yang banyak menjadi tidak bermakna jika akhlak ke laut....jika ta…

Balik Kampung 2016

Image
I have to document this before it goes out dated. Hehe.

Our #balikkampung2016 was okay. We stayed in Kelantan for about 10 days and then spent another 10 days in Pulau Indah.

We didn't do much in Kota Bharu. *Sigh. But it's okay. As long as I could be with my Ma and Abah, and my siblings. I also got to meet some of my old friends from my old schools. It was fun though.

On our way back to Pulau Indah we spent a night at Ust. Raddi's crib at Tanah Merah. And then we continued our journey to Ipoh and spent another night there at Fazmi's. From Ipoh we gathered at Fazli's house in Tanjung Malim. It was fun. This could be our annual activity during school holidays.

We also didn't do much in Pulau Indah. As usual whenever I'm around I will take over the kitchen. Hehe. But I don't mind, I enjoyed it to be frank. I got to eat my favourite Naan Cheese but not Ikea Meatball or Subway.

Overall, it was just Okay. Just okay.

It's okay. There'll always be next…