Posts

Showing posts from May, 2012

Welcome to World Girls !

Image
Yer ! Saya dah dapat anak sedara baru ! Twins girls ! My sister Siti just delivered her newborns on the 1st of May baru2 ni.  Yer...saya tahu...dah seminggu dah pon baru nak update berita di blog..bukan apa jenuh dok tunggu nama dua2 babies ni..baru la syiok sikit nak tulis.

The whole family sangat2 happy dengan kehadiran ahli baru ni ! Mau tak happy, the last time we had twins in our extended family ( belah my mom ) was 22years ago... my twin cousins....lama dah tu...belah my father plak was 7 years ago....anak my cousin....

These identical twins are named Syifa' Hana..and Syafi Hani' .......sorang beratnya masa lahir 2.9kg....sorang lagi plak 2.6kg. Aduhai...tokleh nak imagine macam mana adik saya bawak perut dia ...berat baby saja dah 5.5kg...belom campor berat uri...air ketuban.....tapi siyes laa...bila tengok je baby kembar dua orang ni rasa sakit2 tu hilang macam tuuu je. Cewah ! Macam la ahkak yang banak! Confirm la ahkak tak rasa sakit ! Muehehhe....Tahniah untuk my s…

After A While....

Owh lama nya la tak update blog. Seriously la tader idea, tader mood. Tapi hari ni rasa macam nak kena update la jugak. Actually nak respon jugak dengan permintaan2 peminat2 saya...ahahaha...sunggu la perasan ada peminat. Padahal semua nya kawan jugak, keh3. I minat u, u minat ai yer.

Ok la nak cerita semalam pegi KK . Pegi balik hari jer. jimat sikit. Kalau pegi menginap sah2 dah kena kuar duit untuk hotel segala. Budget tak berapa nak ada kekdahnye.Anak2 pon dah lama tak pegi KK, kami plak last pegi KK tu bila ntah...ala...masa yang kami pegi pastu radiator keta meletop tu...tu lah last time saya pegi.

So turun dari rumah pukl 8.50pagi .tengok jam keta. Owh ..lupa nak bagi tahu jugak...BLM dah sampai dah ke Keningau ni. Terima kasih la kat adik saya Welloh and adik ipar Eda yang telah menjaga BLM selama BLM di Semenanjung....thanks jugak sebab tolong urus proses mengepos BLM. Thanks a lot guys !

Sampai KK dalam dekat2 kol 10.30 gitu...terus pegi ke Luyang beli barang2 kek . Terpaksa…

TQVM

Melayu kata , terima kasih banyak-banyak.

English kata , thank you  very much ! 

Sekian.