Posts

Showing posts from May, 2013

:)

Tadi call my mom. Dia baru balik dari Cameron Highland. Wah ! Jauh sungguh pergi sambut Mother's Day, hehehe. Saya pon tak penah sampai lagi Cameron tau. Hujung minggu sebelum general election tu dah pergi Perak, kenduri bertandang my cousin yang dapat orang Perak.
Ni, hari Rabu ni nak ke Singapura pulak rumah my sister sebab anak my sis ....err, my niece la kan convo. Dapat la my mom tengok cucu sulung dia convo. Busy sungguh my Ma and Abah ke sana ke mari. Dah macam YB plak melawat kawasan. Hihihihi. Kuat sungguh berjalan.


" Lepas ni nak gi mana plak Ma ? " saya tanya sambil ketawa2, Ma pon turut ketawa dan di hujung telifon sayup2 dengar suara Abah menjawab...." nak pegi Padang (Indonesia) pulok !" . Tudiaa...berjalan sungguh Ma dan Abah dua sejoli ni !

Apa pon, I'm really happy for my mom and abah. When we were younger and still small, my mom never had the chance of going here and there for jalan2. Jangan harap la nak berjalan2 sebab anak2 ramai , umur p…

PRU13

Hari ni Ahad, 5 Mei 2013 semua rakyat Malaysia yang sudah mendaftar dengan Suruhanjaya Pilihanraya akan keluar mengundi beramai2 untuk kali ke-13.

Undi la dengan bijak.

Branded Handbags/ Purses

Image
Anda peminat beg tangan berjenama ? Coach ? LV ? Gucci ? Kini anda boleh mendapatkan dengan harga yang murah ! Anda cuma pilih warna kegemaran anda dan terus membuat tempahan ! Lihatlah contoh2 bag yang telah di tempah .....


V V V V V V V V V V V V V V V V V V

Hahahaha, ini anak den punyo kojo la neh ! Anak nombor 2. Siap letak price tag lagi tuh, Awak semua jangan marah yer.......