Posts

Showing posts from February, 2015

Ulas sikit2 je.

Assalamualaikum semua...

Hari ni saya bukan nak tepek resepi. Hehehe. Hari ni saya nak membebel je walaupon sebenarnya saya masih ada terhutang beberapa resepi dengan kawan2 . Resepi Roti Naan belum update...dah ada kawan ni mintak resepi nasi beriani...resepi kari kambing lah..aduhai. Sabar yer kawan...nanti saya akan update satu2.

Banyak sebenarnya yang saya nak cerita kan...dari cerita banjir besar di kampung saya baru2....pastu cerita anak2....cerita pasal kes nak rotan2 anak la....macam2 lah. Tapi tu la..keadaan sangat la tak mengizinkan saya untuk mengadap laptop lama2.  Asal nak mengadap je ada orang . Hehe. Almaklum, laptop ada 1 jer.



Banjir. 

Banjir yang berlaku baru2 ni memang banjir terbesar la yang pernah saya tengok. Sayang nya saya tidak berpeluang untuk merasainya sendiri sebab tak balik kampung pon hujung tahun lepas. Jadi saya cuma dok berdebar2 depan laptop sahaja. Hari2 telefon ke kampung tanya perkembangan. Adik2 yang dok kat rumah my mom pon tak boleh nak update statu…