Posts

Showing posts from July, 2015

Ramadhan 1436

Assalamualaikum w.b.t

Salam Ramadhan dari saya sekeluarga. Alahai...dah masuk 18 hari puasa baru nak wish selamat berpuasa ? Tak apalah...as long as masih dalam bulan puasa kan ?

Al-maklumlah sekarang ni "rajin" sangat update blog. Nak buat macam mana kan ?

Puasa kali masih juga macam tahun2 sebelum ni...cuma tahun ni puasa macam penat skit lah. Mungkin sebab dah lama tak puasa sambil breastfeed kan . Agaknya la kan.  Pastu puasa kali ni macam malas je...lemau je. Nak buat kuih pon mood tader. Ntah la apa masalah. Tapi masih tetap masak untuk berbuka hari2 sebab malas nak berbuka kat luar ni. Kang hangin je plak . Hehehe.  Tetap masak walaupon lauk simple2 ikan goreng je.

Pasar Ramadhan (Param) plak selalu jugak pegi sebab dekat sangat dengan rumah pastu kalau pegi pon sebab nak beli air yang best2 skit...atau pon beli kuih. Yer la kan..kan tadi cakap malas nak wat kuih so kita beli je la.


Sebut pasal Param ni banyak saya dengar kek makanan kat Param yang tak sedap lah, tak pada…