Posts

Showing posts from March, 2015

Caakkkk !

Image
It's been a while since the last time I posted anything. Sekarang ni macam malas je nak update blog walaupon idea banyak, cerita pon banyak. Tapi entah.

Kalau sebelum ni masa anak2 yang atas2 ni masih kecik sangat la kerap mengupdate blog, cerita kelaku diaorang, karenah anak2 yang macam2....gigih juga memuatnaik gambar anak2 berkeping2...tapi sekarang ni macam tak ada pon beriya letak gambar Umar...cerita pasal Umar...kan ?

Rasa nya semua ni sebab zaman sekarang ni orang lebih aktif di facebook . Dulu2 semua pakat ada blog, baca blog....tak ada akaun blogger ke...wordpress ke...sanggup bukak sebab nak komen, nak baca blog kawan2..kenalan. Zaman dah berubah yer ?

Saya sayang kan blog ni sebab bulan July tahun ni genaplah umur blog saya ni sedekad. 10 tahun you. Of kos la sayang. Lebih2 lagi saya gemar membaca entry2 lama....kisah2 lama....cerita2 masa anak2 yang atas ni masih kecik...gambar2 diaorang....Banyak cerita2 yang saya sudah lupa dan tidak ingat. Anak2 pon suka baca juga.

J…