Posts

Showing posts from June, 2014

Dan Scan Ke?

Assalamualaikum semua....

Last entry yang mak tulis was over a month ago. Kan betul mak cakap...kalau dah lepas post satu entry nak tunggu post the next entry memang la lama lagi...tengok mood dan keadaan lah.

Mak bukan nya apa...dalam kepala ni kadang memang selalu je ada idea nak tulis di blog. Cuma sejak dua menjak ni Mak takboleh nak duduk lama2 mengadap laptop. Cepat sakit belakang...sakit pinggang. So tu la antara sebab kenapa mak payah benor nak update blog skang.

Owh, semalam mak ada terbaca satu member ni buat status...katanya Awal Shaari dengan Scha Al- Yahya tu  siap buat PC lagi ha..announce jantina anak . Ingatkan dah banak rupanya belom lagi...Mak pon terfikir la kan...ni mesti sebab ramai sangat dok menanya diaorang....dah scan ke...dah scan ke....boy ke girl....haa...hamek ko...buat PC terus....konfirm lepas tu tade sapa yang akan bertanya soalan yang sama.

Mak bukan apa...sebab Mak yang bukan artis ni pon kena tanya ngan soalan yang sama juga. Bukanla mak tak suka...ta…