.......................

Actually, banyak cerita, berita dan perkara yang nak di tulis tapi entah.....tak tertulis rasanyer. Since dah lama tak dapat nak online diri ni rasa macam sangatla ketinggalan.

This Wednesday aku dah nak balik Keningau dah...suka tu..suka jugak, sebab dah agak lama tinggalkan rumah, tapi macam ada tak berapa nak suka jugak sebab tak puas jalan and shopping lagi.Hehehe.....but overall, trip balik kampung tahun ni kami dapat banyak berjalan.....walaupun sekejap2 tapi at least dapatla bawak anak2 kenal negara sendiri....we went to Terengganu, Pahang, Negeri Sembilan and Melaka....Kelantan, Selangor and KL tu tak kira la kan....thanks a lot to my sisters yang bagi pinjam keta......



Ngan Tie a.k.a Comel_80


Balik kampung kali ni jugak aku sempat jumpa my forum fren- Tie, and he husband Wan. Kami ni sama2 kenal kat forum Bincang.net (BDN) since 2005 lagi...baru ni la dapat jumpa. Pastu dapat jumpe beberapa orang lagi forummers BDN...Dieda, Huzz and Judd. Dengan another fren of mine Iena yang aku kenal kat forum Cari jer tak sempat nak jumper. Huhuhuhu....sowi Iena...tak sempat nak jumper jugak.......next time la yer.....kot2 mana2 pon kena jumper gak suatu hari nanti tau!


Ngan Deidaa



Ngan Huzz a.k.a Hrya and her housemate, Amy.


And memandangkan aku dah lama sangat tak dapat online and tak dapat nak jenguk2 blog kengkawan so banyak benda yang aku tak tahu.....contoh macam a fren of my Along....although she did SMSed me informing that she had just safely delivered a premature baby but I didn't know the details.....and untuk Along, Abi Hafiy, Hafiy and newborn Fahry....you are the chosen ones...kalau kak Ja yang memang tak tahan sabar ni, tak tahu la Along.....and Fahry is definitley no doubt a special boy.....I believe that when he grows up, dia akan jadi boy yang tak reti duduk diam....ada je benda yang dia nak buat and dicubanya .

Hmm....nak cerita ape lagi yer...? Tak pe lah....nanti bila dah balik Keningau baru leh nak mengarang dengan tenang and puas2.


p.s : And owh..I'd like to wish a very Happy 38th Birthday to my sister Kak Noor...may you have a wonderful birthday..............all the best ! Tengkiu again sebab bagi pinjam keta...... hehehe.

Comments

iena hamdi said…
huhuhu... tak per.. insyaallah satu hari nanti kita akan jumpa jugak... hheheh

walupun jauh tapi dekat dihati kan kak!!
eedany said…
Salam Maal Hijrah 1430H dan Selamat Tahun Baru 2009

Azam 2008 yg lalu dah tercapai? Kalau belum teruskan di tahun 2009. Jangan putus asa ok.

Goodbye 2008...
Welcome 2009...

XOXO...
iena : tu la kan..insyaAllah...

eedany : salam maal hijrah dan selamt tahun baru utk eedany sekeluarga juga...tq !

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!