Blur

Yup, macam blur2 je bila dapat online and dapat ngadap laptop. Rasa macam nak update blog tapi blur and sampai tak tahu nak tulis apa.

Punyer lama tak online rasa semacam jer....nasib baik password ingat lagik. Apa nak citer yer? Well, pasal anak2....diaorang semua dah habis periksa....dah dapat gak result untuk certain2 paper...boleh la...dua2 Angah and Kakak still doing well...setakat ni lah....skang ni pon skolah diaorang sibuk ngan sukan pulak.....tapi budak2 ni tak terlibat pon. Setakat jadi tukang sorak...tak payah la pegi kompleks sukan tu...hehehe...

Lagi....owh...tiket nak balik kampung kami dah confirm. We'll be flying back to KL this 25/11. Hmm...tak lama dah tu...anak2 la yang paling excited dok menghitung hari tiap2 hari. While me...still bz dok memenuhi orders. Kami balik Pulau Indah dulu...pastu on the 26th tu kami plan nak drive balik ke KB untuk sama2 sambut AidilAdha kat sana.....dok sana barang 3,4 hari pastu drive balik ke Beautiful Island balik.....nanti on the 12/12 fly balik Kelate sekali lagi....sampai la 22/12 kami akan balik ke Sabah ni semula. Gitula setakat ni jadual kami. So kepada sesapa yang nak booking saya untuk geder2 ker...get togeder ker....jumper2 ker...leh la set awal2 yer...wahahahaa...macam la glemer...perasan tak hengat la plak.

Pasal my home-based business plak..alhamdulillah...boleh kata setiap hari misti ada order lah...lagi satu aku sibuk dok wat roti beger and roti john utk supply kat satu member yang bukak gerai jual burger....sikit jelah..banyak2 sangat tak larat aku. Memang aku pulun habis mixer ku tu....hehehe.....tiap2 hari dia bekerja.

Apa lagi nak cerita...?tu jela kot...

k lah..kang bila2 aku online lagik.

Comments

sesemutku said…
wahhh bekeja keras...nk kena menuntut nie...
Ahlami said…
insyaAllah jupo klate nati!
aloh2...siye ko mixer tuhh..
sket lg keno upgrade beli mixer hok besar skali..hok mace kilang roti tuhh..wakaka
semut: nk menuntut apa?bajar wt kek blh la,hehe.

ami: i do have plans towards that ami,pray for me ye,mmg plan nk ada bakery pon.
ise3339 said…
bgs2 tuh..kk ja keno wat prancangan strategik 2thn ko 5 thn ko.. i bleh jadi sleeping partner:)
effa h. said…
effa doakan ...AMIN..
best nyeeeee.... jeleeess nih...
tima kasih sume,really appreciate it.
fz said…
This comment has been removed by the author.
fz said…
paeh pon balik on 26th kelate...mlm..mau konvoi ker??..ikut terengganu lah tp..jln pantai

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!