Salam Lebaran 1435H/2014M

Assalamualaikum w.b.t

Rasanya belum terlewat untuk saya ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maad Zahir dan Batin  untuk semua. Tahun ni kami beraya di Keningau (lagi). Apa boleh buat....cuti pon seminggu je. Lagi pon nanti bulan 9 kami nak balik juga sebab my youngest sister nak kawin. Lain la kalau ada yang sudi nak sponsor tiket flight kami anak beranak. Hahaha...! Mau ada yang tercekik lemang nanti kang kalau dengar suh sponsor. Kan ? Kan ?




Comments

girl from mars said…
Selamat hari raya Kak Zana ...
effa zz said…
Selamat hari raya maaf zahir dan batin kak zanna. Tinggi2 anak kak zanna. Kita kelak ibu2 comel kan?? Hehehe
Fara , SElamat hari raya utk kitak jua....hehehe.....

Effa , tu la ...dah boleh kongsi baju mak...hihih, si Angah la paling pesat membesar, baju sekejap je dah senteng, aduhai....Effa memang ibu yg comel dah pon, hehe...

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!