Macam-macam update,hehehe

Korang ingat tak aku penah tulis pasal benda2 yang aku berangan nak beli? Kalau tak ingat..ni ha...klik kat sini.

Well....dalam wish list tu....aku dah dapat salah satu barang yang aku nak. Aku dah dapat Microwave oven! hehehe....ala..oven kecik jer...jadikla nak guna utk panas2 kan lauk and defrost lauk basah. Oven ni dapat free je sebenarnyer. Adala beli barang lain and mula2 dia nak bagi hadiah Digital Camera....walaupon aku memang nak kan kamera jugak sebijik...tp aku rasa...pakai camera handphone no pon dah okay dah....sumer gambar2 yg aku tepek kat sini snap ngan camera fon je tau! So...bila hadiah tu bulih tukar ngan Microwave oven aku suke la...! So an oven it was..

ini laa....hehehe.....jadiklah.


Untuk barang2 lain tu...tunggu lah...bukan kritikal sangat pon...right? Satu2 lah kot yer pom... Microwave tu jenama Samseng..ehh..Samsung..sbb barang yg beli tu brand Samsung jugak.

Comments

WaN dAn TiE said…
huhuhu..oven baru..
kek keju satu
kek2 tak sedap la masak dgn microwave oven la tie....

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!