Long Time No Write ?

Owh, dah lama tak update blog. Ni la kalau dah penyakit malas melanda. Tahun 2013 pon dah sampai ke penghujung nya....jadi apa kata kita update la sikit mana2 cerita yang tertinggal tu...

Well, mana nak start yer.......hmm....ok lah, result UPSR keluar sebelum cuti skolah baru2 ni...alhamdulillah Sophea dapat 5A. Tapi aku tak apply pon mana2 boarding school. Ntah....rasa macam tak payah la pegi sekolah berasrama...kecik lagi....skolah dekat2 sudah la....senang nak pantau. Hehehe.

Pastu plak...cuti skolah macam biasa lah....balik kampung. Cuma balik kampung kali ni memang tak berjalan ke mana2 pon. Balik Kelate sempat la main banjir kejap....alah...air sikit je, takat lutut je....pastu sehari je naik, esok nya dah surut.  Tapi sejarah banjir kali ni kami dapat tangkap ikan keli 8 ekor...! Hahaha ! Tak penah2 ada ikan kat depan rumah time banjir tiba2 kali ni ada ikan plak. Rasa nya ikan dalam kolam orang tu...terlepas dalam banjir, Hehehe.

Balik Kelate macam biasa la...misti ada makan2....family gathering....mmg syiok !  Balik Port Klang plak cik abang sibuk dengan agenda bertemu kawan2 lama dia....main futsal la...boling la....tp dia ajela yang pegi nya....ai dok rumah je.

Hmmm...itu jelah kot....memang tade yang menarik kan ? TAk apa lah. Janji update. Hehehe....

 See you in 2014 la ya ! InsyaAllah.


P/S : Malas nak cerita pasal benda2 yang dok naik nih....wat sakit hati je.

Comments

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!