There's always a limit.

Alahai, dah lama tak update blog. Hari tu beriya2 suruh my cousin Adrina update blog dia. Sekarang ni dia pon dah kemaruk update blog dah jadinya, saya pulak yang jadik malas, hahahaha.

Actually, bukanlah tak ada idea atau cerita atau luahan yang boleh ditulis. Banyak juga kadang2 tu, cuma tak semua perkara atau cerita yang boleh kita publish atau berkongsi dengan seluruh dunia. Ada perkara yang patut kita pendam sahaja di dalam hati, ada juga perkara yang kita boleh kongsi dengan orang2 tertentu sahaja.

Jika kita fikir "Ehhh! Ni blog aku, suka hati aku la nak tulis apa!" ,ehh, boleh je nak fikir gitu tapi kita juga harus tahu apa jua kesan dari tulisan kita tu kena la kita tanggung. Sama ada orang terasa, marah atau kecil hati dengan tulisan kita, kita kena la hadap.

Blog memang satu medium yang baik untuk kita express our feelings tetapi kita juga perlu tahu the limits. Andainya kita buat ikut suka je, blog is not a good thing anymore.

Comments

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!