Honeymoon

Saya teringin la nak pergi berbulan madu. Sejak saya dan suami berkahwin almost 13 years ago kami tak pernah pegi berbulan madu berdua.

So sekarang ni since anak2 pon dah besar memang teringin nak pergi honeymoon ni. Tader la nak pegi jauh2 pon, dekat2 pon boleh....asal berdua . Pergi Kundasang je pon ok jugak ! Atau pon kalau time kami balik Semenanjung tu dapat pergi berdua ke Pantai Cherating pon dah ok rasanya...ehehe....tak pon pegi Pulau Perhentian ke....haa...tengok my cousin pegi Pulau Perhentian bestnye lah ! Cantik sungguh pantai dan air laut nya amat la jernih. Tapi kalau ke Perhentian Island tak bawak anak2 macam tak best plak sebab anak2 pon belom sampai jugak lagi...jadi macam tak best plak tinggal anak2.

Tapi pernah la pergi tido di hotel berdua je dengan suami 2 tahun lepas. Alaa..hotel kat Keningau ni je pon...masa tu Cik Abang kena bertugas untuk Sukan Sabah la jugak....so wasit2 ni dapat la bilik penginapan kat hotel...so hari last tu wasit yang dok sebilik dengan my husband dah balik dah...so he had the room all for himself so dia ajak la ai . Tido la satu malam, anak2 Hugau yang jaga....ehehehe. Esok pagi kol 9 dah balik rumah pasal nak kena siap kan kek. Hahaha. Jadik la kan....

Tapi memang berharap la nak pergi hanimun berdua dengan cik abang......boleh ye Babe ?

Comments

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!