Sibuk sikit....

Aduhai, sejak skolah dah start ni serius la saya tak sempat nak update blog. Even sehari2 pon rasa terkejar2.

Ni semua sejak saya naik pangkat ( eh, ke turun pangkat? hihihhi) kena jadik supir plak. So pagi2 kol 6.30 dah keluar....balik rumah siap2 kan budak kecik dua orang ni pulak....hantar Nana ke Pasti pastu pegi sarapan dengan Yasmin. Yer, Yasmin skang sekolah petang itu yang jadik terkejar2 tu.

Nanti balik rumah nak kena buat kek plak...kalau sempat saya masak, kalau tak sempat tapau ajelah jawab nyer. Huhuhu. Sekali sekala menapau tak apa, tapi kalau dah selalu tu bosan juga dan saya rasa tak seronok tak dapat masak sendiri untuk anak2 and incik suami.

Kang nanti kol 11.30 ke gitu kuar pulak pegi amek Nana and terusss hantar Yasmin skolah...dan terusss tunggu Sophea and Laila balik sekolah plak sekali harung. Balik rumah setel apa kerja yang kena setel....nanti kol 3 gi amek incik suami plak. Haa...tak ke macam supir tu kan ? Hehehe.

Tapi skang ni incik suami soh amek dia kol 5 sebab tengah musim sukan so sibuk la training budak. Pagi mengajar, petang training....so lepas amek cik abang terus amek Yasmin balik skolah plak.

Macam tu la hari2 rutin saya skang. Kalau time oder banyak owh memang la terkejar2. Stress jugak kadang2 tu. Pastu bila malam plak dah ngantuk.....huhuhuh.

Tak apalah...adalah lebih baik kita sibuk macam ni, dari kita buat2 sibuk .ye tak ? NI pon bangun pagi2 kol 3.30 sebab nak siapkan kek orang. Hahaha. Saborjelah.

OK , kang bila saya free2 saya update lagi.

Comments

pB said…
boleh bukak kedai kek nie
Effa said…
betul la kak.... sy sdh start terasa bz sejak nana sekolah ni... baru sorang...
Effa said…
betul la kak.... sy sdh start terasa bz sejak nana sekolah ni... baru sorang...
fatienwm said…
hehe.. takpo sibuk2 pon inshaAllah dapat pahala plus much better drpd tak tahu nk buat apa.. cayaa la kak ja, bawak manual plok tuu!!hehe:)
kak Pb, tok cukup modal lagi....

Fa, effa lain laaa...byk aktviti tambahan...hehehe..

ADik,tp lenguh kaki dek, keningau ni jam jugok time peak hour, so masa tu sangat la mengharap keto auto...hihihih
Raihana Humaira said…
wah,padat betul aktiviti,
awal-awal tahun memang bizi kan...sementara nak biasa menage kan masa kembali.

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!