Fridge Magnets


 




Saya ni kalau pegi berjalan2 memang tak sah kalau tak beli Fridge Magnet. Tak beli benda lain tak apa...janji FM mesti kena beli. Hehehe. Pastu kalau dah beli tu tak la beli untuk diri sendiri je...belikan juga untuk kawan2 rapat ...yelah, buat tanda ingatan.


Minat kumpul FM ni memang dah agak lama juga. Tapi sampai satu tahap tu minat jadi turun....tapi masih ada, cuma tak la sedasat dulu. Dulu2 kalau pegi KK wajib memborong FM....eceh..memborong....macam la banyak sangat sekali beli tu...takat beli yang 3 keping 12hengget...bukan memborong nama nya.

Hahahaha.

So masa ke Singapore hari tu banyak juga beli FM...yang itu berkenan, yang ni pon berkenan, pastu nak kawan yang ni lah, kawan yang itu lah...hahahaha.

Pegi USS pon beli jugak walaupon harga nya mahal skit..tapi tak apa lah....lagi pon incik Suami yang bayorkan. Heheheh.....tapi beli untuk diri sendiri je....hehehe.

Pastu Cik Abam hari tu ada beli eskerim Magnum 3 batang...dapat la jugak FM bentuk Magnum 3 bijik. ! Suka nya lah. Tapi saya simpan satu je...yang lagi dua saya lekat kat peti ais rumah Kak Ngoh and Kakak. Hehehe.

Pastu pegi pulak Terengganu....mula2 malas jugak nak beli....tapi bila tengok dah ada jual kat Pasar Payang tu ...so beli la jugak. Anak2 plak nampak mak dok pilih2 FM terus diaorang pon menggelepar nak beli keychain.....memang biasa tau budak2 neh...saborjelah anak2 ni.....so beli la jugak sorang satu. Nana and Kak Chik memang beriya nak beli keychain...walaupon nanti bila dah balik keychain tu ntah ke mana2 dah...

And then my sister Ahlami balik dari Yonezawa pon di bawakkan FM ....wahh! Suka banget ! Yang best nya saya telah diberi penghormatan untuk jadi orang yang mula2 pilih ! Bertambah la suka ! Hehehe...tq Ami!

Hari nak balik KK tu saya singgah plak rumah Kak Noor....tapi Kak Noor tak ada kat umah pon. Hehehe. Kali ni baru la dapat borak2 skit dengan Abe Chik (my BIL)....alih2 masa nak turun gi airport Abe Chik hulur sekepin FM dari Russia....waaaaa! Sukanya mak ! Tak sangka sungguh sebabnya Abe Chick pegi Moscow hari tu masa awal tahun ni. Lama dah. Tapi bila dah dapat tu memang seronok banget lah ! Lagi2 bentuknya sangat la unik.

Terima Kasih Semua ya !

Comments

Epa said…
Salam. Jemput untuk luangkan masa lawati http://www.facebook.com/pages/PickUr-Fridge-Magnet/554665621221438?fref=ts..Pelbagai jenis fridge magnet dijual dengan harga yang murah. Terima kasih.

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!