PANCAKE !

Today we had pancake for breakfast. Lama dah tak wat pancake. Alih2 pagi ni rajin plak mak nak buat pancake.






Mak dan Nana suka makan dengan madu + honey, Sophea and Angah plak suka makan dengan susu pekat manis ( typical Kelantanese, hihihi) ..Yasmin plak tak berapa makan, Hehehe. So she had cereals instead.

Mak kalau buat pancake tak pernah guna yang premix. I guna ramuan sendiri. Cewah. Konon la ramuan sendiri dan saya ada satu secret ingredient yang boleh buat kita punya pancake lembut dan gebuss gitu.....macam yang Mc.D punya tu....


Tapi...tak boleh bagi tahu apa dia secret ingredient tu. Ye la..kan nama nya secret...mana bley bagitahu.

Hahaha.

But, anda jangan risau...kalau ramai yang nak tahu boleh je I reveal the secret. Hehehe.


Comments

paNavia said…
Terus teringin.
Jap lagi nak beli madu lah.. hihi..
Aisyah Wm said…
apa secret ingredientnya tuh...

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!