Dynamo Baru

Dua hari lepas saya ke Hiap Lee nak beli sabun basuh baju, alahai, pasal beli sabun basuh pon nak cerita ke? Hehehe...nak ceritanya Dynamo sudah berwajah baru!  Saya ni memang pengguna setia Dynamo. Pernah juga cuba guna pencuci pakaian jenama lain tapi last2 akan tetap kembali guna Dynamo juga.

Jadi sementara saya masih ingat tujuan utama pegi Hiap Lee tu sebab nak beli Dynamo jadi saya pon terus la pergi ke bahagian sabun2  ni...sekali tengok  tak ada stok Dynamo botol biru yang saya suka tu tapi ada beberaps botol Dynamo berwarna putih yang memang saya tak pernah tengok...saya fikir mungkin salah satu rangkaian baru Dynamo la tu...so saya ambil yang itu. Sekali masa nak pegi ksunter tu baru la saya perasan ada banyaaaakkk stok dynamo botol putih tu.....rupa2nya dynamo dah tukar packaging......warna putih pulak. Malah pack refill pon ada! Wah! Saya pon terusla tukar ambil refill pack memandangkan kat rumah ni memang banyak botol2 Dynamo yang kosong.



Anda pula suka guna sabun basuh jenama apa?

Comments

amick said…
Kalau basuh dgn machine sy guna Persil, utk cucian tangan mmg pakai dynamo sejak dulu lagi..suka bau dia sgt2 balik kampung pun bawak bekal dynamo takut mak/mak mertua takde dynamo kat rumah hehehe
nonie said…
Cayala k janna pasal sabun pun boleh jadi idea memblog... kita ni selalu kering idea tatau nak citer apa dlm blog huhu...
paNavia said…
Saya suka dynamo downy & dynamo kuning
nonie said…
Cayala k janna pasal sabun pun boleh jadi idea memblog... kita ni selalu kering idea tatau nak citer apa dlm blog huhu...
nonie said…
Cayala k janna pasal sabun pun boleh jadi idea memblog... kita ni selalu kering idea tatau nak citer apa dlm blog huhu...
Sky Sekai said…
wah...cantek..kaler putih...nak try la...aku tukar2 sabun sokmo...hmmm...
Amboi nonie, sampai 3 kali komen haaa...

Dhira, my mom pon dulu guna persil jugak!

Nana, akk prefer dynamo yg ori tu..yg biru....

Nana sekai, aku mmg pengguna setia dynamo...ko terai la sekai...hehe....

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!