Bersiaran dari Temasek

Ya, saya di Singapura di rumah kakak sulung saya setelah lebih 13tahun tak ke mari. Sejak balik kampung ni tak update satu apa pon kan? Kat kampung hubby tader internet so nak online guna laptop tak boleh la ...setakat dapat upload gambar and update status kat facebook bolehla guna tablet.

Hari ni hari ke-3 di Choa Chu Kang,tak tahu lagi nak ke mana. Semalam kami ke USS dah sehari suntuk.Itu nanti la saya cerita ya.Hari pertama dah jalan2 beli souviners bagai dah...so sudah agak banyak SingDollar yang habis....hehe.

Ok, nanti saya sambung lagi ya !

Comments

Sky Sekai said…
pergh best tuh...USS semak x?
Best mu! Mu gi la,sesuai utk mu yg lasak, mu main semo games hok ada dalam tu,baru puas hati beli tiket mahal2.
Selamat bercuti2....! Dh mcm Malaysia Tour lak! Enjoyyyy

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!