Tak Puas

saya sebenarnya tak puas update blog guna tab. Bukannya apa keypad dia kan kecik je,asik la tersalah tekan huruf. Ni saya tengah mencuba la ni. Menaip pon dengan sangat berhati2. Lagipon feeling mengarang dengan mengetuk2 papan kekunci lebih best sebab bunyi yang dihasilkan ketika mengetuk2  tu pon macam best. ktek ktek ktek ktek ktek....apalagi bila kita menaip dengan laju...bunyi tu membuatkan kita ni macam sibuk je buar kerja......

hahaha.


Sibuk la konon,padahal sibuk chatting and balas komen di fesbuk.

Comments

Norf @ Effa said…
sibuk la tu kak.. best apa... hehehe... feeling opis gitewww
Tula pasal norf, konon2 dok opis, hihihi....

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!