Hotel Transylvania !


 (image from Google search)


Owh tak sabar rasa nya nak bawak anak2 tengok cerita ni. Sapa yang dah pegi tengok ? Betul ke citer ni best ? Eh, jap. Ni sapa yang tak sabar nak tengok sebenarnya? Mak ke anak ?


Ahahaha...jawapannya dua2.

Dari awal puasa lagi saya dan suami dah dok merancang2 nak bawak anak2 tengok cerita Hotel Transylvania nih. Mulanya kami pegi tengok citer Spiderman yang baru tu...(anak2 tak tahu mak ayah tengok citer ni sebab masa nak kuar tu anak2 dah pesan - "Mak Ayah jangan tengok wayang tauuu..." ,hihihih) , pastu ada la sedutan citer ni sebelum citer Spiderman tu start. Owh ! Seriously laaa...totally hilarious! Tu baru tengok sedutan pon dah rasa macam kelakar yang amat dah !

Pastu ada pulak iklan citer tu kat tv...owh bertambah2 nak tengok la anak2 ni. Tak sabar nak tunggu 27/9. So sekarang ni tengah dok tayang la di cinema. Si Yasmin beriya2 la nak pegi KK on the 27th...tapi kebetulan pula masa tu Si Sophea ada English Camp plak...so tak dapat la pegi KK dulu.

Harap2 hujung minggu ni dapat la kami ke KK.

Owh ! Tak sabar nye ! InsyaAllah, nanti saya buat entry khas review pasal movie ni ya?

Comments

paNavia said…
Hari tu igt nak bawak bdk2 tgk..
tapi aliff tgk poster dia kata tamau, takut.. so tak jadi..
Huhu.. kalo best nnt review la ya..
Orait nana, sblm tu masa raya bawak anak2 tgk citer paranorman,suka budak2, hehe.
tsam_ismail said…
dah comment kat facebook tapi nak juga komen kt sni..silalah pergi kak ja mmg TOTALLY worth it haha..sangat2 best n lawak.ada pengajaran jga..gelak x henti2 hihi

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!