D

Biar lah. Nak tulis jugak kat sini. Maka dengan ini secara rasmi nya saya adalah pemegang lesen memandu Kelas D.

Yer....sila la gelak. I tak kisah pon sebab ai tahu ....dah tua2 macam ni baru nak ada lesen kan . Tapi tak apa lah...at least berjaya jugak dapat lesen walau pon pada usia remaja purba ni.

Tapi ai bangga tauu...sebab masa I pegi test tu ai dah setahun tak pegang stereng. Owh, ada la pegang stereng sekali tu....tapi cik abang kat sebelah tu yang terlebih gabra taw. I tau laa dia tu ada lesen F1. Tapi bila dia dok cakap " brek ! brek! " ...pastu " tengah skit.." pastu, " ehhh! jangan wat gituu...! " ..I punyer level of confidence terus negative you.....hampir2 trauma la jugak.

Hahaha. Over nye lah.

Tapi kan, best jugak baru dapat lesen at the age of 36 ni...my eldest sister sampai buat status you...incik somi pon wat status jugak. Wah ! Terasa diri ni hot sungguh ! Ahahahaha.


Jadi, di tempat anda, berapa kos nak buat lesen memandu kelas D ni ?

Comments

Yati Omar said…
takpe. better late than never ;-)
betul tu yati, tq ... :)

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!