Tahniah Shila Amzah !



Sejak Shila Amzah menang Asian Wave  saya balik2 dok tengok Youtube dia nyanyi lagu Forever Love, Zheng fu....alah...semua lah 5 lagu yang di upload di Youtube tu.

Actually, sebelum dia pergi final tu lagi saya dah dok tengok. Ye la...ada orang dok tepek kat Facebook, terai la tengok. 20 September tu dia final....beriya la search kat Youtube kalau2 dah ada orang yang terawal upload persembahan dia ....Sekali tengok banyak dah jugak orang upload ! Pantas betul mereka semua nih.

 Tapi Shila memang layak untuk jadi juara. Persembahan dia memang tip top lah ! Suara menten je...ish memang meremang bulu roma dengar dia nyanyi lagu Forever Love tuh ! Cuma tu la..a few of my friends dok kata tudung yang dia pakai untuk menyanyi kat sana tu macam ada yang tak berapa sesuai. Ada yang simple la sangat tudung nyer. Tak apa lah...dah menang pon. Mungkin lepas ni ada la pengusaha2 tudung2 kat Malaysia ni yang nak taja Shila jadik model tudung depa ker.... ? Hehehe....

Untuk Shila ...Tahniah and keep it up ! Owh cuma kalau boleh la kan...Shila remove la semua video2 nyanyian yang Shila upload sendiri kat Youtube yang mana masa tu Shila blom pakai tudung. Macam Video or gambar2 yang orang lain upload tu ...susah la skit kan ...nak wat cemaner kan. Tapi mana yang Shila upload sendiri tu sebaik2 nya Shila remove laa...

Comments

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!