Thanx For Coming Cuzzie !

Semalam rumah saya di kunjungi tetamu. Tetamu jauh. Wah, macam la jauh bebenor. Actually, sepupu saya Wanee and her husband Russel datang. Diaorang datang ngan family Russel sekali - Uncle Ricky, Auntie Kathy, Ray ( adik Russ) and adik bongsu Russ yang saya tak ingat nama nya.

Saya masak simple2 jer...tomyam campur, ikan kerapu sweet sour , ikan tenggiri goreng and telur dadar. Simple sungguh. Tapi tu la...bila dah lapar ni lauk simple pon boleh jadi sedap, Hehehe. Seronok tengok tetamu makan bertambah...duduk jauh2 ni macam ni la...jarang di kunjungi tetamu dari kalangan saudara mara...Jadi bila ada yang datang tu suka la sangat.

Gambar tak ada sebab lupa nak amek gambar. Hahaha. Sabor ajelah.


P/S : hari ni rasa mcam nak makan bubur candil jer..

Comments

pB said…
as salam


kak pB pun lamo doh tok jenguk sini...


bubur candil tu gapo dio ????
bubur candil tu oghe jawo panggil...oghe klate panggil butir nako..hehehe

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!