Possible.

Saya dah ngantuk sebenarnya tapi masih tak boleh nak tido. Kena siapkan dua biji kek lagi sebab orang nak amek esok pagi2.

Macam ni lah nak cari rezeki. Tido lambat, bangun awal.  Tido lambat tu biasa sangat dah...dari zaman single mingle lagi memang suka tido lambat. Tapi bangun awal tu...dah kawin2 ni baru la reti bangun awal. Rasa nya lebih kepada terpaksa. Hahaha. Dah ada anak2 sekolah ni lagi la . Nak2 tahun ni semua anak2 skolah pagi.

Seriously tak pernah sangka saya boleh buat semua ni. Dulu2 rasa macam impossible je. Tapi bila keadaan dah memaksa, mau tak mau kena la buat jugak kan. Lama2 ok lah....dari tak pandai masak..skang ni buat bisnes kek, hahaha, sapa sangka kan ? Dulu2 nak kena orang kejutkan pagi2 baru la bangun,skang ni saya la yang jadik tukang kejut orang bangun pagi2 plak.

hehehe.


p/s : benci betul tengok drama Korea nih...bikin panas jee..tp nak tengok jugak! Hehehe.

Comments

Norf said…
hehe .. akak layan korea juga ye .. channel ape? sy confuse org tgk korea channel apa? sebab sy nak tgk tak tau channel mane .. heheee
akak tgk channel 393 Fa..

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!