Tader Idea.

Seminggu lebih...ehh...ape plak seminggu, dua minggu tak update blog ! Sekali bila dah bukak tengok2 waaa...Blogger berwajah baru plak.....aiseyman.....

Pening skit mula2 nih. Pasal tak biasa kan.....alah, macam kita baru masuk umah baru la...nak tekan suis lampu pi tekan suis kipas......belom hafal lagi kan.

Jadi hari ni ingat nye nak update blog lah w/p sebenarnya bukan ada idea pon ! Hahaha.

Siyes la tade idea. Tade mood pon ye juga. Ntah apa penyakit pon tak tahulah.

Atau pon korang bagi la idea kat saya....tanya la apa2, boleh jugak wat modal temberang kat sini kan....atau pon sekurang2 nya bila update blog tu boleh la tulis ...." disebabkan si polan ni bertanya ....bla bla bla..." .

Ok lah....sapa2 nak bagi idea or petanyaan, sila la komen  ya !

Comments

nonie said…
errr...errr... saya pun takde idea nak tanya apala kat k janna... hah! ok.. ok... nak tau, k janna garang tak dgn ur girls?... kalau derang buat perangai, kak janna buat camne ek? jadik tarzan ke... cubit ke, ada rotan ke? nak minta ilmu keibu-bapaan la... kadang2 pening huhuh...
ooo...boleh2....nanti ai update dekat entry. heheeh...
haa..elok juga kak janna tulis macam mana anak2 kak janna buleh jadi pandai2 ni?? masa masak tu ada baca apa-apa ke?
saya nak tau perkembangan bisnes.
saya nak tau perkembangan the girls.
saya nak tau planing for the next baby ke tak...

banyak ni kak :))
wah ! ramai yg bagi cadangan,utk anda semua yg saya sayangi..nanti saya update yer !

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!