Mogok Lapar ?

Ehh...tak la. cuma Saya ada satu masalah laa...


Haish. cemaner nak buat ye ?

Saya ni lapar. Tapi saya malas nak makan.
Pelik kan ? Saya malas nak makan apa yang saya masak je.
Saya memang masak tapi for the sake of others.

Tak masak kang orang lain lapar plak.
Jadi saya masak la jugak.
Tapi bila dah siap masak, saya tak der mood nak makan.
Perut kemain berkeriut keriot..
Tangan plak dah gigil2 tapi degil gak takmo makan.
Apa punya penyakit lah.

Haish.

Comments

mmg mcm tu la..bla kta dah penat masak..puas cium bau...taste masakan cukup rasa atau tidak..atlast kita yg x mood nak mkn..walhal lapar gila..seharian x mkn x minum...klu boleh nak saja lari p cari mkn d luar..tp psl dah penat...nak suap mknn pn x larat..nak tidur pn x larat...kan3x...

salam perkenalan..
TGM said…
salam perkenalab Qaseeh, nanti saya wat lawatan balas, boleh kita bertukar2 link :)

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!