3 Layer Coffee



Kat mana la nak cari kopi/teh 3 layer yang sedap di Kota Bharu ni ?

Setakat ni minum kat REstoran Wau 2 kali....tp tak sesedap Keningau punya. Sebab gula tu diaorang buat sendiri saya rasa...kalau tak pon diaorang guna cap lain.

Pastu hari tu minum kat gerai area pasar Siti Khadijah....alahai..yang ni lagi lah...saya bagi 2.5 bintam jer...sebab nyer....kopi dia cair ,gula nya sikit jer......kecewa.

Owh...ada gak try minum di Chicken Rice Shop....sedap, tapi depa cuma buat teh je...kopi tokleh....kecewa la lagi.





Jadi ...ada tak sapa2 boleh bitau saya..kat mana ada jual Kopi 3 Layer yang sedap meletop di KB ni ..?

Comments

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!