My First Night Cycling

Iya. Dan juga my first cycling session lepas raya. Owh. lama sungguh saya tak mengayuh. Last mengayuh masa tu 2 hari sebelum puasa. Sekarang ni Syawal pon dah habis. Lama kan ?

Jadi bila dah lama tak mengayuh ni mengah jugak la tadi. Haish. Kalah dekat bukit yang nak ke Kota Ayangan tu. Aduhai.

Dah tu pulak this is my first night cycling plak. So suasananya agak berbeza.

Berbasikal malam2 ni syiok juga sebab tak panas sangat. Angin pon sepoi2 bahasa. Tapi tetap berpeluh2 walau cuma pegi pekan je. Cuma tu la...gelap.

Nak2 saya ni pulak alah ngan silau. So memang mencabar la jugak. Tapi best.
Balik rumah terus rasa perut macam dah kempis jer. Hahaha..takkan la baru mengayuh ke pekan sekali dah kempis kan ? ilusi semata2.

Comments

fatienwm said…
hehe.kempis doh gak, keno g cycling dgn Ma and Abah la plok..:))
Adrina Adi said…
kalau i, i nak beli tandem bike. gituu. hasli kat depan, i kat belakang. i let Hasli do all the hard work. hehehe. i dok belakang relaks sajork.
mekna : u mmg kijam lah ....
ADik : hahaha..lagu mano tu nok cycle ngan ma n abah deh ?

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!