Good Food, Great Company.

Tadi saya pegi dating.
Dating ? Dating dengan siapa ?
Ish ...sapa lagi...dengan cik abang saya laa...

Mula2 pegi cari barang. Dah jumpa barang pegi la minum2 pulak.
Pekena Kopi C Special sorang segelas.





Cik Abang order ni .....nak meratah dia kata,


Puyuh Goreng berempah. Di Keningau kat Restoran Sambal Belacan ni la tempat nya kalau rasa2 nak makan puyuh. Tak pernah jumpa lagi kat kedai2 lain. Saya tak terai rasa pon. Tapi Ayang kata sedap. Lagi pulak makan yang panas2.



Saya pulak order ni.....


Hehehe...fish and chips. Sedap la jugak. Saya bagi 3 star. Sayang nya ikan tu dia guna ikan kembung je saya rasa....sebab saya tengok isi ikan nye agak kelabu2 sikit warna nya. Pastu isi nya nipis jer....Fish and chips ni paling bagus guna white flesh fish...macam ikan dori ke ....ikan kerisi ker...ikan tilapia ke...dori fish fillet pon banyak je di jual di pasaraya...tebal lagi isi nya. Memang puas hati makan...

Sambil makan2...sambil tengok cerita dekat Cinemax. Ntah hape2 la cerita merepek2. Ada beruk, ada CikBab...mutant la semua nya. Sebab utama ialah tak paham cerita sebenarnya.

Selesai makan2...kami pon balik lah. Tunggu apa lagi kan. Minggu depan boleh dating lagi. Dah jadi aktiviti mingguan dah dating2 ni. Anak2 pon dah faham. Mekasih anak2 ...sebab bagi can dekat Mak and Ayah !

Comments

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!