Kenapa prebet ?

Password : My Birthdate.


Comments

Capik said…
aduss....parop laa.paw hok oghe claim hok sndiri..xtehey xsey ngaku buat silap 2..aduhh..manusia2...nie nk buat tubek bahasa siam nie...gerey plop sero

apa-apa pn molek jgop pribate nie...lagi2 gambar2...huhuhu..nati kto bui encrypted html xsey bui oghe copy hok kto..huhuhu
mekasih capik...ado deh ? ai nok la....
Capik said…
Ado2..nati kto try carik...hari 2 buat doh skali..xingat link dio..nati kto bui...
iena hamdi said…
hihihi saya la sepai itu...

tak pe la kak.. apa yg dah terjadi kita jadikan pedoman... peringatan utk iena jugak,

sebb tu water mark penting walau pun guna adobe boleh edit tp at least bnyk keje sikit la org tu nak buh
DD said…
uh melampau. rilek2 dah la patutnya dia. bukan ko memaki hamun dia pun kan
mrs. nazri said…
salam zanna,

sabarlah zanna, org bersalah mmg akan berperangai pelik dan kurang ajar semata-mata nak cover salah dia...
WaN dAn TiE said…
salam..
k.zana ignore yer...
kta manusia hebat tara maner...
kalu x masuk kubur last mmg terror..
tpi semua masuk kubur... x takut ke ALLAH ...sabar byk2...kakak ku syg
fatienwm said…
ya Allah, manusia manusia.smpai kutuk2 org, ape ke he?haha....kutuk komen jjadi la....apo la,...
girl from mars said…
er pesal tak boleh baca neh ?

baru nak jadik Kak Nam neh :(
sue wnr said…
che sue dok pehey ni citer psl gapo????
apa2 pn Allah akn sentiasa bersama org y teranianya...insya'Allah...
hehheeheee...
SN said…
huihhh melebih2 lakkk dia, dah buat salah pandai la say sorry...aku rasakan pasni ko kena buat watermark la especially kat kuih kek ko tu

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!