Of Facebook

Saya tak faham sebenar nya kenapa ada orang ni nak add saya as her friend di Facebook. Padahal in real life dia menyombong dengan saya.

We just met. Bila saya tegur dia jawab acuh tak acuh. Pandang saya pon tak mahu. Buat2 tak nampak lagi ada lah and it was totally obvious. Orang lain pon perasan. Saya cuma being friendly.....being me lah. Lagipon orang datang tempat kita kan. Tuan rumah kena la buat baik dengan tetamu. But she chose to be snobbish ai pon tak kisah. She's just a stranger to me so no big deal. Alih2 di Facebook nak add saya as her friend ?? what the heck ?

Comments

Adrina Adi said…
sapa tuh?

i haritu, jumpa sorang ni kat rumah terbuka minah tu. pastu dia hantar msg kat FB *haritu kat rumah dot dot dot kita dok semeja kan?* then terus dia friend request. so i approved. tup2 boleh tgk profile pic jer. yg lain suma private. bengong! baik takyah invite friend. lagi bagus, takyah ada FB account. hahaha... terus i remove dia. tak koser.
ape neraka gitu ?
iena hamdi said…
kak ed: aiyoo baik tak payah ada fb hahaha

janna: ish kak tok sah la accept kalau lagu tuh.. tu saja la tu nak cr hal
pB said…
kak pB kenal aBear pun thru silat gayung kat Poli ...


sorry komen tak kena dengan entry
fatienwm said…
i like kak dina's comment.huhu.

kak ja, stalker aa tu..:P
Halen said…
hehe ada jgk ye org gaya gitu. rasanya dia nk ngintip je tu nk tgk arini u msk apa besok u buat apa hehe
kak Pb : laaa...yoko ? w/p takdop keno mengeno nga entry hok ni, tp ado keno mengeno nga entry hok lepas...hehehe

Iena: tp kan..dah accept dia...

adik : stalker ko dek ? dia nak stalk I ? wah...terasa diri ku sungguh fofuler!

alin : ai dah accept dia..ai nak tgk la dulu caner, kalu di fesbuk pon dia wat dekkk je...nanti kang ai remove jelah..apa susah...heheehheh

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!