Mri ce pe sy lis.

Kwn2, hr ni mri kte bljr tulis shtfm. sy ngok zmn skg sume org lis mcm ni. tls pndk2. Lau lis sms sy x hrn, bab de lmt n nk sef kdt, (tp sy xgne piped,sy gne bil) tp lau tls blog sy sgt msykl. mla2 sy fkr mgkn kybd lptp dye de hrf2 yg rsk n xleh tkn...ye, kte ne brsgka bk. sy hrp awk sme leh fhm pe yg sy lis ni. hhhh <---- sedih.

sy de tgr sowam blgr br ni, de br stt blggng.de lis mcm ni la lbh krg....sy kta lis la leklok,sy dh tue sy lmbt pikap, lmbt fhm....tp de kta de je mee-cee (de je ceni) jd de kne cpt,srba bi cpt, lau lmbt ti de jwa mlyg, mti la mksd de, jd sbb de bsa je cpt2,tls blg pon de kne cpt2 gk aa...bab 2 de lis ceni. tp sy lis ceni sy rs gi lmbt. hhhhhh! <-----ketawa

k la, lnkli sy lis g. tp sy rs kli ni je sy lis ceni. pnt a.

Comments

WaN dAn TiE said…
k.zana
t blur...ler hahahahah nampak sangat x reti nak baca short form... :))
tsam_ismail said…
kak ja,

penat mengeja!haha..saya x pham yg me-cee(makcik kah?)..dah sudah baca,terus rasa nak muntah.pening!hahah
fatienwm said…
tokpehey la kak ja..hahaha..serius.stakat aku jadi ak okay lagi kot...wawawa
Ahlami said…
Kito hok baco ni pom penattt wehh. Aduhhh.
haaa...baru kau tau seksanye baca short form yg terlalu short nih...ai yg menaip ni rasa lagi lambat taip gitu dari taip full spelling....
Capik said…
Hahaha...seney nk pehey lagi stakat niee..mjur ado clue2...bleh ko hok tulis so huruf nayo2
sesemutku said…
aku rasa mcm nk cramp lidah ni wehhh...hahahah...
kakBeta said…
ingat nr sorang je perasan mcm tu....ck zn poonnn...hehehehe...nsib kat blogku tk sedemikian kalu tak kena kutuk kat c,zn la gamaknye ye....
yatthienuer said…
ok, kalu sy pemeriksa blog2
u konfom fail cikpuan janna..

(sakit kepala nk baca, bijik mata tejegil, ada jg nanti bijik mata sy terkeluar)
iena hamdi said…
apa yg akak tulis ni,, adehhhh
hahaha..alahai sy x phm la..

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!