Ini Kisah Cinta Kami Berdua

Ini adalah kisah cinta saya. Khas untuk mereka yang mahu saya berkongsi cerita dengan mereka. Jika anda adalah salah seorang dari mereka, call/sms/ PM @Facebook untuk kata laluan (password)


AMARAN : entry ini ada unsur2 ganas (seperti pisau, keris) ,serta unsur2 yang boleh menyumbang kepada keloyaan dan muntah2. Jika anda mempunyai alahan, perut yang tidak kuat, anda tidak digalakkan membaca nya. Harap Maklum


Sila masukkan password selepas and klik link di bawah.






ni masa kursus pisau nih. lom ada apa2.hehehe.

ni pon masa kursus pisau gak. Baru dok usha2.




ni masa selection untuk wakil PSSGM ke kejohanan pencak silat kebangsaan, ai dapat Gangsa ( tempur bersenjata), cik abang dapat Perak (silat olahraga),masa ni dah ada apa2,hehehe.




ni masa my first SMD '98 Kebangsaan di Shah Alam, Selangor.I dapat 1 Emas, 2 Perak. Masa ni baru je ada apa2. :)



Masa ni dah officially husband and wife. :))

Comments

fatienwm said…
ameen.may Allah bless kak ja and abae mokhsin always..:)
Adrina Adi said…
ameen.... wah tempek la lagi gambo kawin u. takkan sekoping jer kak ja...

:) :)
thank you guys for your prayers . gambar kawin sekeping cukup lah...hehehe
mz said…
kak..nak paswod..nak baca gak...
masz : udah ku PM kan d fesbuk paswed nyer.

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!