Hari Ibu Saya.

Owh .....lately malas sungguh la nak update blog. Tapi mana boleh tak update lama2 kan ? Nanti semua peminat marah. hahahaa....sungguh la perasan.

Ok lah....Mari kita cerita pasal hari ibu. Hari ibu semalam ibu sangat la sibuk. Sebab banyak la pulak oder kek untuk hari ibu. Ibu sendiri pon tak buat kek utk hari ibu. Tapi tak apa. Tade kek pon ibu tetap happy.

Untuk hari ibu kali ni anak2 yang 4 orang tu semua bagi kad. Iyer! Nana and Yasmin pon bagi kad. Tapi Kakak la yang tolong tulis kan. Kakak tanya...depa jawab..pastu kakak pon tulis....hehehe. comel je.

Jadi mari kita tengok kad2 yang ibu dapat tu yer...


Ni dari anak nombor 1...sophea....



Ni isi dalam dia lah....dah lain skit dah kalau banding ngan kad2 yang lepas2....ada nampak sedikit matang lah.....



Ni pulak dari Angah, anak nombor 2....



Ni isi dalam nya......hmm.....sila klik gambar untuk imej yang lebih besar yer...hehehe...kot tak nampak apa yang angah tulis tu.....especially yang Mak garis tu.....




Pastu ada lagi angah bagi mak....Angah bagi ni......anak nombor dua saya ni memang pelik2 sikit...sebab masa lahir pon dia pelik dari orang pasal keluar kaki dulu kan....apa la kat dalam benda ni ya...?



Bila mak bukak tengok2 ada ni.................


adoi la anak2....bagi mak duit. Sabar jelah. Tima kasih Angah.... terharu ada...kelakar pon ada.


OK ni plak kad dari Yasmin.....



Ni isi nya..kak chik kata nak bagi mak Almari baju warna pink....hmmm....?



Ni plak dari Nana.....





Ni isi nya ...juga di tulis oleh kakak bagi pihak Nana.....Nana kata nak bagi mak kamera warna biru.....


macam2 la anak2 ni. tapi memangla gelagat mereka ni menghiburkan w/p kadang2 boleh bikin mak hangen.hahahah.....

Untuk anak mak yang mak sayangi..terima kasih atas ingatan . Mak kecik2 dulu..omo2 macam anak2 mak ni tak pernah tahu pon kewujudan hari ibu, jadi tak pernah pon wish dekat Nenek......semua ni mak abadikan di blog ni ..semoga esok hari mak dapat melihat dan mengingat kembali apa yang anak2 mak buat untuk Mak...kerana pada masa itu.... mungkin Mak pon sudah lupa.....Sayang anak2 Mak semua!



p.s : HannahJohary, kan ai dah kata...in the end depa yang buat wish nak hadiah apa..(merujuk kepada kad dari Angah la...hihihi)

Comments

WaN dAn TiE said…
k.zana
bestnyer...kalulah danish boleh tulis...
kan macam mereka semua best...
danish kan dah ada fesbuk,hehehe.
fatienwm said…
huhu..semua nak bagi hadiah time besar nanti.hehe.comel2..pndai plok suruh kakak tuliskan..hehe:)
Hannah Johary said…
Cute gila!

Yang paling best, bila dah masuk university akan belikan hadiah. Bukan dah kerja nanti baru ada duit ke. Hehehe.
adek : yer..bagus jugak mak buh semua bukti2 bertulis ni dalam blog,boleh la mak tuntut bila depa dah besau...hahaha

Hannah : duit loan kot..hahaha..atau pon duit scholar....
Alalaala! Sweet sungguh yr 4 little princesses nie. Kalo dah besar nanti, sure macam2 hadiah yg emak derang nie dapat kan.

Happy Mother's Day to u too!
cik kodok said…
Waa gumbiranya kak zana sambut hari ibu thn nih.. semua bertuah kekeke.
Halen said…
waaa so sweet lor. untung jgk anak ramai ni kan bila ada majlis penting ramai yg hargai. bapa diaorg tak bg kad ke hehe

terharu bila baca ayat sophea tu moga2 jd anak yg baik dunia akhirat. hopefully bla nasya dh skolah nnt pandai tulis ayat mcm sophea hehe. alin masa mother's day tu nasya je la yg duk ucap dua tiga kali bapa dia ntah ke mana layan mancing je huhu
alin..ko ada jugak yg wish..aku? si wafiy tu mana nak kesah hari ibu ke hari mamak ke..hahaha.... tp hari tu aku pun xingat hari ibu..sidiq bawak gi makan pizza, baru ingat...hihihi...

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!