Saya Holiday,Anda Dapat Hadiah

saya terasa nak update blog...tp tade idea..maka saya pon berblog hop.mula2 melawat blog kengkawan bloggers dulu.....pegi blog Alin .SEkali dia ada buat contest. Mula2 rasa mcm takmo masuk....tp bila saya baca2....saya rasa mcm nak masuk plak...hahaha...sbb saya rasa macam saya boleh teka dengan betul jer.....hahaha...sungguh la over konfiden kan ?

ini la kontest nyer.." Saya Holiday, Anda Dapat Hadiah" macam best kan ? Hadiah pon misteri...hehehe....

CAra2 nak masuk contest ni...senang banget dech.....





1. Buat satu entry "Saya Holiday, Anda Dapat Hadiah" dan letak gambar di atas.
2. Jawab soalan contest dan tinggalkan link di komen ini.

Tarikh tutup penyertaan 15 April 2011.

Hadiah akan beritahu kemudian sebab hadiah akan beli semasa bercuti nanti. Pemenang akan ditentukan berdasarkan jawapan yang paling tepat dan pantas.

Klu : Passport


Maka Jawapan saya ialah : Adelaide, Australia.


Comments

Ahlami said…
Wahhhhh jawapan anda tepat skali. hahahah that picture represents Univ.Of Adelaide ! Hihi ami plop semangat !
juanita said…
meh join contest kat blog saya

http://www.tetikusrusak.net/contest-birthday-party-paling-happening/

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!