Cuti

Hari ni saya tak perlu memasak (Weehuuuuuuuuuu...!!!!) sebab ada 2 kenduri kawin. Satu di keningau dan satu lagi di Papar. Terima kasih kepada yang menjemput ya.....kepada yang lain yang nak kawin tu sila jemput saya.


Owh..lupa pulak....kebetulan jugak my cousin sorang ni pon kawin juga. Unfortunately I sekeluarga tak dapt attend. To my dear cousin Ahmad Faiz Abdul Azik a.k.a Paih..dan isteri nya Emma....selamat pengantin baru...semoga tabah dan sabar dalam mengharungi alam rumah tangga. Susah kawin ni. To Emma..welcome to the family....


p.s: tengok kad kawin Paih di fesbuk, dekat nama parents pengantin lelaki (my aunt and uncle la) just tulis "Abdul Aziz Wan Yusoff dan Wan Normi Wan Othman " je..tade pon tulis Haji2 kat depan w/p my ayah ziz and mokcik mi dah pegi haji lama dah.....

Comments

Adrina Adi said…
oh paih! sudah kawin kamuk ya! huhu.

lepas ni walad plak.

emm.. title pada nama tu, memang tak wajib tapi kadang2 perlu juga. contoh kalau tan sri ke, tun ke, dato ke. contoh kalau tun dr mahathir nak buat kad kawin, mungkin felik kalau dia just letak from mahathir mohamad. dah seantero dunia kenal dia as tun dr mahathir. hehe..

just my 2cents.
yer...I faham, even Tun Mahathir pon dah pegi haji jugak,byk kali jugak..tp tader plak dia tulis Tun Hj Mahathir kan? mueheheh...
Adrina Adi said…
ooo.. u maksudkan status Haji jer ker? hihihi.. ok puan.
iena hamdi said…
HAHA MMG KENA TULIS EH?
tader..sbb mmg ada orang tak boleh tak tulis...kena tulis ni sbb dah pegi haji..adoiii...!
rase-nya.. hak individu nak letak atau tidak. Takpe Janna, yg ptg Allah maha mengetahui keikhlasan hati pak cik & mak cik u tur!

Yg last N3 tur... kah kah kah...
i suke you! mg kreatip mak depa nie!

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!