Lawak Terhebat 2010

Ada seorang hamba Allah ni...punyer la excited la nak upgrade dia punya Astro kat rumah dia ke Astro Beyond. Dia pon pegi la ke salah satu authorized astro dealer..isi borang segala. Sampai masa nya technician tu pon datang la rumah nak install....

technician: aik? tv lama ker?
Pn. A : kenapa? nak kena tukar tv ker?
Technician : mesti la...(kuikuikui)


owh..ahkak ketawa guling2 tau! by the way...Beyond mmg besh tgk...mana2 channel yg ada HD jela yang best pon.

Comments

fatien adibah said…
muahahhaha..ahkak pon nak tergolek2..
AziniMZ said…
siapakah gerangan pn A tersebut? hehe
Kelakarlah Pn A yg bukan nama sebenar nie. He..he...he...cute pun ada.
Adrina Adi said…
lor, kesiannya...
ramizah said…
info yg dia dapat pun tk lengkap..mugkin terjadi jugak kat i!
salahkan astro... suruh org bertukar pon, oyat la tukar dgn TV skali... sengal. sian Puan itu.
ise3339 said…
astro yg pandai memutarbelitkan fakta.. oyak free jah kalu tukar..padahal byk jgk keno byr.
oooyer...astro pon patut di salah kan jugak kan? hehehe...

siapa puan A itu..biarla ia menjadi rahasia....

Popular posts from this blog

Dari Dapur Janna : Resepi Nasi Mandy Kambing/Ayam

Fettucini Alfredo

Aileen Diyana, the lucky no. 6!